Kortpittige tantes hebben áltijd één van deze 20 namen!

Kortpittige vrouwen zijn al eeuwenlang in het straatbeeld van Nederland te zien. De kapsels zijn niet alleen kort, een echt kortpittige dame kun je herkennen aan een onnatuurlijke haarkleur zoals rood en paars. Waar ze oorspronkelijk vandaan komen is niet helemaal bekend maar het lijkt erop dat ze, naast hun kapsel, ook andere vergelijkingen met elkaar hebben wat door hoogstaande wetenschappers is onderzocht.

Veel kortpittige dames hebben namelijk dezelfde namen. De 20 onderstaande namen kwamen het meest voor onder de kortpittige bevolking in Nederland! Zit je naam ertussen? Dan is de kans tot wel 100% dat je rond de 40e of 50e in een kortpittig vrouw zal veranderen zoals deze dame:

1. Ingrid
2. Anna
3. Karin
4. Irma

5. Kim
6. Linda
7. Hanneke
8. Yvonne

9. Agnes
10. Bianca
11. Claudia
12. Sophie

13. Eva
14. Tanja
15. Tineke
16. Roberta

17. Marjolein
18. Patricia
19. Susanne
20. Monica

Topdeal in Amsterdam op Funda voor 200.000 euro:

Zomer 2019: plak jezelf in de glimmende tape-bikini’s