Plussize model Iskra Lawrence schaamt zich niet en laat alles gewoon zien op de rode loper!

De 27-jarige Iskra Lawrence is een mevrouw uit Engeland die het modellenwereldje eens heeft laten zien dat het allemaal ook anders kan. Iskra heeft namelijk heel wat kilootjes meer om mee te slepen maar is minstens net zo succesvol als modellen die dagelijks op een wortel en 3 grassprieten leven.Iskra Lawrence koos voor de rode loper van de SAG Awards voor een zwarte jurk met hoge split, waardoor haar cellulitis duidelijk te zien was.

 

We zagen eerder plussize model Myla al die opviel maar Iskra mag er ook wezen! Zonder schaamte deelde ze de foto’s op de sociale media. In een mum van tijd kreeg ze honderdduizenden likes!

Dakloze man wordt in tranen gebracht als een kapper hem een ​​make-over geeft

Dit is hoe je tattoo’s er over 40 á 50 jaar uit zullen zien: