Toeristen verliezen hun caravan als ze van de camping wegrijden – dan gebeurt er een wonder

Er valt maar weinig te vergelijken met een fantastische kampeertrip. Het gevoel van vrijheid en het reizen en verblijf zonder stress of druk – gewoon zien hoe de dingen per dag komen, terwijl je van de natuur, campings en het leven onderweg geniet.

Maar hoewel vrijwel alles aan kamperen behoorlijk fantastisch is, kan het rondrijden met een caravan het tegenovergestelde zijn. Eentje meeslepen achter je auto kan behoorlijk ´bumpy´ zijn, herrie maken en maakt het rijden lastiger.

Met name parkeren is een uitdaging als je een caravan achter je auto hebt hangen. Maar waar je zeker voorzichtig mee moet zijn, altijd, is zeker weten dat de caravan goed vast zit achter je auto… vraag maar aan deze familie!

Recent werd er een clip gepost op Facebook, die al duizenden keren is gedeeld.

In de video, gemaakt met bewakingscamera’s, zien we een familie wegrijden van de camping ´la Durance´ in de Franse stad Cavaillon.

Maar zoals iedereen wel weet, kan het gemakkelijk een beetje stressvol worden op vertrekdagen. Je hebt de hele week niets gedaan en nu moet je opeens alle spullen weer bij elkaar brengen en je klaarmaken voor vertrek.

Dat is wellicht hoe deze familie zich voelde terwijl de familieleden zich gereed maakten om weg te rijden. Ze maakten hun caravan niet goed genoeg vast en seconden nadat ze wegrijden, rolt de caravan op angstaanjagend hoge snelheid de weg af.

Gelukkig is wat er vervolgens gebeurt een soort wonder. Er raken geen mensen gewond, of er raken geen voertuigen beschadigd. Alles loopt eigenlijk redelijk… perfect af!

Bekijk het zelf hieronder:

Wow. Je moet het echt zien om te geloven, vind je niet? Dus aarzel niet om de video te delen met je vrienden zodat zij het ook geloven!

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. I discovered your blog site on google and test a number of of your early posts. Proceed to keep up the excellent operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN Information Reader. Looking for forward to reading extra from you in a while! dkbabdfdbgde

  2. What is the website that means it is easy to understand podcasts and blog sites? I don’t get an iPod, does that make any difference? . gebkeaddfeadcked

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Iedereen wacht op de bruid – kijk wat er gebeurt als de bruidegom zich omdraait en de schok van z´n leven krijgt

Schokkend nieuws voor Monique en André Hazes: ”Mijn hart is gebroken”