Papa die het perfecte Valentijnscadeau kreeg neemt wraak op zijn vrouw

Nooit, maar dan ook nooit je autosleutels aan je vrouw uitlenen. Als je deze simpele regel voor jezelf in ere houdt is de kans klein dat je vrouw aan jou moet opbiechten dat ze je auto in de prak heeft gereden. En andere prettige bijkomstigheid is dat je vrouw je auto ook niet vol kan plakken met stickers als zogenaamd cadeau voor valentijnsdag.

Zoals we hebben gezien vorige week hoe deze aardige lad in de luren was gelegd door zijn vrouw. Na een paar dagen in deze auto te hebben rondgereden en enorm veel toeterende mensen te hebben gehoord was hij het zat en nam wraak op zijn vrouw. Wederom met een geweldige dosis humor.

Geef een reactie

Chantal Janzen deelt mooie foto van babybuikje

Mark Rutte vertelt over wat hij en Halbe Zijlstra hebben uitgespookt in het torentje!