André Hazes ontkent dat hij een drankorgel is en stelt bezorgde fans gerust.

Bezorgde fans stelden zich vragen over de bierconsumptie van André Hazes. In heel wat posts van André zien we hem met een glaasje bier, ofwel heeft hij het erover. Uiteraard is er niets verkeerd met een biertje, maar sommigen vonden het toch opvallend veel worden. Vandaag nam André de gelegenheid te baat om zijn fans gerust te stellen.

Voor de mensen die denken dat ik alleen maar bier drink. Ik waardeer jullie bezorgdheid. Maar niet nodig hoor.❤️ #ILoveWater #ILoveTea #ILoveColaZero

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

 

“Voor de mensen die denken dat ik alleen maar bier drink, ik waardeer jullie bezorgdheid. Maar niet nodig hoor! Ik hou van water, ik hou van thee en ik hou ook van Coca Cola Zero!”, laat de vrolijke zanger weten op Instagram.

Laat het smaken, André!

Bron en afbeeldingen: Weekend en Instagram

Geef een reactie

Mark Rutte vertelt over wat hij en Halbe Zijlstra hebben uitgespookt in het torentje!

De perfecte date voor een man = nachtmerrie van een vrouw